Privacybeleid

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens?

De verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacybeleid is Inhistory, vestigingsadres: Papisland 9, 4337 CX Middelburg.
Overige bedrijfsgegevens:
tel.nr.: 06 11 71 84 64;
e-mail: post@bryggen.nl;
KvK: 22042617;
BTW: NL149599572B01.

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die bryggen.nl verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met bryggen.nl, zoals onze bezoekers en klanten. Onder bryggen.nl zijn mede begrepen de onderstaande websites:
bryggen.nl;
bryggen-shop.nl;
bryggenblog.wordpress.com.

Welke gegevens verwerken wij van u?

Als u bij ons een bestelling doet, vragen wij de volgende gegevens rechtstreeks bij u op: naam, adres, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer, betalingsinformatie, opmerkingen bij bestellingen. Ook verwerken wij gegevens die u ons rechtstreeks verstrekt als u op een andere manier contact met ons opneemt, bijvoorbeeld telefonisch of via een van onze mailadressen. 
Wanneer iemand bij ons een bestelling doet en dit als een cadeau direct naar u laat versturen, ontvangen we uw naam- en adresgegevens van degene die de bestelling plaatst.

Voor welke doeleinden gebruiken wij uw persoonsgegevens?

Wij gebruiken de verzamelde gegevens voor de volgende doeleinden:

Als u een bestelling plaatst, hebben we een naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Deze gegevens zijn ook van belang voor eventuele retouren en ruilen.

Als u een bericht plaatst in het gastenboek vragen wij uw naam en e-mail adres. Omdat ervaringen van klanten waardevol zijn voor andere klanten en websitebezoekers bewaren wij uw bericht totdat u ons vraagt het bericht te verwijderen.

Indien u zich voor de nieuwsbrief hebt aangemeld, gebruiken wij uw e-mailadres om u via de nieuwsbrief op de hoogte te houden van nieuws omtrent de webwinkel en van speciale aanbiedingen en acties. Indien u niet langer prijs stelt op het ontvangen van de nieuwsbrief kunt u zich daarvoor uitschrijven door een e-mail te sturen naar: post@bryggen.nl.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies en andere technologieën om het online gebruiksgemak voor u te vergroten en om na te gaan hoe de site gebruikt wordt. Cookies zijn kleine bestanden die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Wij gebruiken cookies om bezoekers te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Hiervoor maken wij gebruik van Google Analytics (waarop het privacybeleid van Google van toepassing is). U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het bezoek aan onze website geen cookies ontvangt. Het kan zijn dat de website daardoor niet meer optimaal functioneert.

Hoe gebruiken wij uw gegevens en hoe lang bewaren wij ze?

Om te voldoen aan de doeleinden waarvoor de gegevens werden verzameld, kunnen uw persoonsgegevens worden geregistreerd, bewaard (opgeslagen), gebruikt en overgedragen aan onze partners.

Uw persoonsgegevens worden opgeslagen binnen de Europese Economische Ruimte ('EER'). 

Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor het leveren van onze diensten (bijvoorbeeld het uitvoeren van een overeenkomst met u of het aanbieden van nieuwsbrieven) of zolang dit wettelijk verplicht is. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan uw bestelling 7 jaar bewaren.

Aan wie geven wij uw gegevens door?

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht via de website bryggen-shop.nl worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

We werken verder samen met verschillende logistieke partners, zoals MyParcel en PostNL. Onze logistieke partners krijgen van ons uw naam en bezorgadres. Deze informatie hebben ze nodig om uw pakket op het door u gekozen adres af te leveren.

Recht op uw persoonsgegevens

Inzage, correctie, aanvulling of wissen – U hebt altijd het recht op inzage in uw persoonsgegevens en u kunt ons altijd vragen om uw persoonsgegevens te corrigeren of om bepaalde gegevens te verwijderen. Wissen is mogelijk mits er geen sprake is van financiële of juridische activiteiten tussen u als klant en Bryggen (bijvoorbeeld onbetaalde facturen), mits wij niet juridisch verplicht zijn om de gegevens te gebruiken en er geen sprake is van een andere juridische grond voor het bewaren van de gegevens.

Beperking van gebruik – Onder bepaalde omstandigheden kunt u ons verzoeken het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Dit betekent dat we uw gegevens mogen bewaren, maar niet gebruiken.

Dataportabiliteit – U hebt recht op toegang tot uw persoonsgegevens, in een gestructureerd en algemeen gebruikt en machine-leesbaar formaat, om ze door te geven aan een andere voor persoonsgegevens verantwoordelijke partij. Dit betreft uw naam-, adres- en woonplaatsgegevens en bestelgeschiedenis.

Vragen en klachten 

Als u gebruik wilt maken van een van bovengenoemde rechten of als u vragen hebt over persoonsgegevens waarover wij beschikken, of over ons privacybeleid in het algemeen, neemt u dan contact met ons op via het e-mailadres post@bryggen.nl. Uw verzoek wordt binnen 28 dagen verwerkt. 

Indien u niet tevreden bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens gebruiken, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen ons inspannen om aan uw wensen tegemoet te komen. Uw privacy is erg belangrijk voor ons en wij streven er altijd naar om uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Ook bestaat de mogelijkheid om u met een klacht te richten tot de Autoriteit Persoonsgegevens of bij een andere hiervoor aan te wijzen autoriteit.

© 2015 - 2018 Bryggen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.